Martin Philipsen

Hvad er e-handel

e-commerce, online shop, web, e-handel

Jeg er Martin Philipsen og jeg er en  e-handels studerende hos Erhvervsakademi Aarhus, som vil fortælle dig alt om hvad e-handel er. Du har sikkert hørt ordet blevet brugt i nyhederne eller samtale emner rundt omkring i din vennekreds. Men du har aldrig stillet dig selv spørgsmålet hvad er e-handel før nu. Bare rolig jeg er for at hjælpe dig, lad os komme i gang.    

Hvad e-handel betyder

ecommerce, selling online, online sales

E-handel er faktisk bare en udveksling af varer eller service over internettet. Det er altså når du som privatperson foretager et køb på nettet og enten afhenter det selv eller får det leveret til din dør. Som virksomhed er det når man fokuseret planlægger en langvarende strategi for virksomhedens tilstedeværelse på internettet ofte i form af en webshop. 

E-handel er egentlig ikke et nyt fænomen, men har foregået stort set siden internettets udbredelse. Grunden til at vi snakker så meget om det i dag. Er fordi virksomheder og privatpersoner er nødsaget til at flytte deres indkøb online.

Vidste du at e-handel er en uddannelse? læs mere her: E-handel uddannelse

E-handel eller e-commerce?

E-handels virksomheder

Lad os kigge på nogle eksempler fra det virkelige univers. Her hjemme har vi en del eksempler på virksomheder, som er dygtige til e-handel. Men vi starter med en virksomhed fra nabolandet, nemlig Tyskland. Fra Tyskland har vi fået Zalando. Som faktisk er den største netbutik i Danmark

Lad os tage et kig på dem.

Pssst! Jeg har læst professionsbachelor i e-handel hos Erhvervsakademi Aarhus.

store, clothing, shop

Zalando

“As Europe’s leading online fashion platform we deliver to customers in 17 countries. In our fashion store, they can find a wide assortment from more than 3,000 brands.

Our employees are the key to our success. That’s why we are committed to fostering an inspiring corporate culture and fair working conditions.”

Advarsel!!

Denne hjemmeside er ikke færdig! Og er ikke til seriøse formål, endnu..

Men du er velkommen til at kigge dig omkring